Snimka Messija izazvala zgražanje: "Punih 10 sekundi smo to morali gledati"

Foto: Profimedia

IAKO su sve kamere bile uprte u njega, Lionel Messi je izgleda sasvim ležerno češkao intimne dijelove tijela na travnjaku tijekom polufinalne utakmice Argentine i Hrvatske na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru.

Gledatelji pred malim ekranima ostali su zbunjeni na početku drugog poluvremena kad je kamera prikazala krupni kadar u kojem se sedmerostruki osvajač Zlatne lopte češe dobrih 10 sekundi. Scena je osvanula na Twitteru.

Ljudi komentiraju: Što li je bilo u glavi snimatelja?

Na društvenim mrežama odmah su se počele nizati reakcije na Messijevo neprimjereno ponašanje, koje je, čini se, zasjenilo i njegov prvi pogodak iz penala, kao i dominaciju na terenu tijekom cijele utakmice.

"Što je bilo u glavi snimatelja kad je odlučio fokusirati se na Messija koji si češe jaja","Krupni kadar Messija koji češe jaja vrhunac je ovog SP", "Super je što je Argentina pobijedila, ali nedovoljno se govori o tome kako sam bio prisiljen gledati zumiranu snimku Messija kako češe jaja na televiziji punih 10 sekundi", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.