Snimka koja je uznemirila javnost: Zadirkivali su mu sina pa ih je napao

Screenshot: Facebook

SNIMKA tučnjave koja je izbila između oca jednog 12-godišnjaka i dječaka koji su mu zadirkivali sina, uznemirila je stanovnike australskog Novog Južnog Walesa, prenosi Unilad. Video nemilog događaja ubrzo je osvanuo na Facebooku.

Kako kažu iz policije, 12-godišnjak je bio u skate parku kada ga je skupina dječaka počela verbalno zlostavljati i prijetiti mu. Navodno su otjerali dječaka iz parka, a on se kasnije vratio s čovjekom za kojeg se smatra da mu je otac. Međutim, skupina je i dalje nastavila ismijavati dječaka, zbog čega je muškarac pobjesnio i odlučio prekinuti njihovo bezobrazno ponašanje upotrebom sile.

Ustao je sa zidića na kojem je ranije sjedio i promatrao cijelu scenu te je zgrabio romobil jednog od dječaka kojeg je potom gurnuo unatrag držeći ga za vrat. Potom je s romobilom u rukama krenuo prema drugom dječaku i snažno ga gurnuo s ruba poligona za vožnju na kojem su stajali.

Naposljetku je uzeo oba romobila u ruke te ih bacio u zrak kako bi udarili o pod i slomili se. Na sreću, nijedan od dječaka nije ozbiljnije ozlijeđen, što se vidi i na snimci jer su obojica u strahu nastavila hodati oko pobješnjelog muškarca.

Kako prenosi 10daily, ričmondska policija o svemu je obaviještena te je pokrenula istragu kako bi riješila slučaj koji je sve ostavio bez riječi. Također, mole sve građane koji bi mogli znati nešto više da se obrate u najbližu policijsku postaju s detaljima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.