Snimila zaruke para na koncertu Merlina. Nije znala tko su pa ih je tražila i našla

Screenshot: TikTok

SIMPATIČNA snimka ovih dana proširila se društvenim mrežama. Na koncertu Dine Merlina u Osijeku su pale zaruke. Dok je Merlin izvodio pjesmu Nešto lijepo treba da se desi, mladić je usred gužve kleknuo i zaprosio svoju djevojku. Nakon što je ona rekla "da" uslijedio je pljesak.

Video zaruka ima 620 tisuća pregleda

Taj trenutak snimila je jedna posjetiteljica koncerta, Katarina Vuković.

''Sinoć se na Merlinovom koncertu u Osijeku zaručio par i uspjeli smo zabilježiti trenutak snimkom, ali je djevojka u uzbuđenju ostavila krivi kontakt broj'', napisala je Katarina uz video koji je skupio više od 620.000 pregleda. 

@aarinakat 🔍🔍🔍 #dinomerlin #gradskivrt #zaruke #balkan #fyp #fypシ #xyzbca #doyourthing ♬ original sound - Katarina

Naposljetku je preko Instagrama pronašla zaljubljeni par. Presretni su što je netko uspio snimiti njihov romantični trenutak prosidbe.

Par iz Orašja

Riječ je o Iliji Antunoviću i njegovog djevojci, sada zaručnici Martini Bernatović. Par dolazi iz Orašja i godinu i pol su u vezi. Ilija kaže da Martina obožava Dinu Merlina i da joj je oduvijek bila želja otići na njegov koncert.

"Znao sam da je to pravi trenutak da pitam svoju voljenu da se uda za mene. Htio sam da taj trenutak pamti zauvijek. Šokirala se i nije očekivala to. Presretna je", rekao je Ilija. Martina je, na putu kući, shvatila da nije ostavila dobar broj i bila je tužna zbog toga. No sutradan je vidjela da ju Katarina koja je sve snimila traži i bila je presretna što će imati video zaruka.

"Tu noć ćemo pamtiti do kraja svog života", rekao je sretni par.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.