Slavnom glumcu davali su par tjedana života, sad prvi put priznao: "Imao sam rak, pobijedio sam ga"

Foto: Twitter

DA VAL KILMER ima rak grla šuškalo se još 2015. godine, no iako je glumac to negirao, njegova drastična promjena izgleda navela je obožavatelje diljem svijeta da sumnjaju u njegovu tadašnju izjavu. Prije nekoliko dana priznao prvi put je priznao da se borio s bolešću, a napravio je to na Redditu.

Situaciju je dodatno podgrijao njegov prijatelj Michael Douglas koji je u jednom intervjuu rekao da se Kilmer bori s bolešću s kojom se i on sam borio. Krajem prošle godine davali su mu nekoliko tjedana života, a onda se nakon godinu dana šutnje oglasio na Twitteru i pokazao kako zaista izgleda. 

Sad je fanovima odgovorio, uz mnogobrojna filmska pitanja, i na škakljivo pitanje o bolesti. "Douglas mi je pokušavao pomoći jer su ga stalno ispitivali gdje sam nesta. Da, imao sam rak. Izliječen sam. Jezik mi je još otečen, ali dobro se oporavlja."

Otkako su se pojavile informacije o bolesti glumca, ovo je prvi put da je priznao da je zaista imao zdravstvene probleme. Izbjegavao je medije i javna mjesta, a ekskluziva o izlječenju tako je pripala društvenoj mreži Reddit. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.