Slavni pisac otkrio da su on i Kobe zajedno pisali knjigu: Sad više nema smisla

Screenshot: Youtube/EPA-EFE/Twitter

POPULARNI pisac Paulo Coelho na društvenim se mrežama oprostio od poginulog košarkaša Kobea Bryanta i otkrio da su njih dvojica zajedno pisali knjigu. 

Nakon Kobeove smrti Coelho je odlučio odustati od projekta jer, kako je naveo, bez Kobea više nema smisla. 

"Bio si više od odličnog igrača, dragi Kobe Bryant. Naučio sam mnogo od tebe. Obrisat ću ovaj sažetak jer više nema smisla", napisao je književnik na Twitteru. Uz objavu je podijelio screenshot razgovora u kojem se on i Kobe dogovaraju za zajedničko pisanje. 

Coelho je za Associated Press otkrio da su njih dvojica s pisanjem knjige za djecu započeli prije nekoliko mjeseci, no da je nakon Kobeove smrti uništio rukopis. 

"Obrisao sam skicu jer nema smisla objavljivati to bez njega. To me neće spriječiti da pišem o stvarima koje sam naučio od Kobea i o tome kakva je velika osoba bio, ali ova knjiga više nema smisla", rekao je pisac. 

Dodao je da je Kobe došao na ideju za knjigu kako bi inspirirao djecu iz siromašnih obitelji da se okrenu sportu i tako se izbore sa životnim teškoćama. 

"Kobe je uvijek htio biti pozitivan primjer djeci, osobito onoj koja su imala težak početak. Proveo sam s njim dovoljno vremena da mogu biti siguran da nije mislio samo na sport i natjecanje", zaključio je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.