Slavni iluzionist otkrio teške posljedice trovanja hranom: "Boli me cijelo tijelo"

Foto: Instagram

POZNATI britanski iluzionist Dynamo (35), pravog imena Steven Frayne, otkrio je da su lijekovi za Chronovu bolest koje uzima doveli do drastične promjene izgleda. Na društvenim mrežama objavio je video u kojem je otkrio da se "zbilja teško razbolio" 2017. godine, a zbog lijekova je dobio na kilaži, a borio se i s osipom.

"Bok, ovdje Steven, Dynamo. Snimam ovaj video kako bih otkrio što sam sve proživio u posljednjih osam mjeseci", započeo je.

Nije mogao izvoditi trikove s kartama jer su ga ruke previše boljele zbog artritisa, od kojeg je također obolio. Kako kaže, bole ga nožni prsti, ruke, koljena, zglobovi i vrat.

U snimci se zahvalio ljudima na podršci koju su mu pružili nakon što je objavio najnoviji selfie koji zorno prikazuje promjenu izgleda koja mu se dogodila.

"Živim povučeno jer sam se lani razbolio i završio u bolnici prošlog ljeta zbog zbilja teškog trovanja hranom. Chronova bolest i trovanje hranom zbilja su loša kombinacija. Srećom, zdravstveni sustav je funkcionirao savršeno i izvukao me iz kreveta, a ja radim sve što mogu kako bi mi bilo bolje", rekao je.

Dodao je da se još bori s posljedicama uzimanja lijekova sa steroidima.

"Surađujem s liječnicima i fizioterapeutima kako bih se 100 posto oporavio. Smišljam nove trikove, nadam se da ćete ih uskoro vidjeti. Kao što vidite, moj izgled promijenio se zbog lijekova, nabacio sam kilograme i dobio osip po glavi, ali i tijelu. Srećom, vi vidite samo ovaj dio tijela", rekao je.

Dynamo od Chronove bolesti boluje od tinejdžerskih dana te je godinama bio na strogoj dijeti zbog nje. Kao 17-godišnjaku operacijom mu je uklonjeno pola želuca, no i danas se svakog jutra budi s bolovima. Zbog bolesti ne jede hranu s glutenom, mliječne proizvode, masnu hranu ni povrće, piše Daily Mail.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.