Slavni glumac objavio fotku s mamom, fanovi ne mogu vjerovati da ona ima 60 godina

Foto: Instagram

CHRIS HEMSWORTH čestitao je Majčin dan mami Leonie i supruzi Elsi Pataky, no pažnju njegovih fanova ukrao je mladoliki izgled njezine majke.

36-godišnji glumac najpoznatiji po ulozi Thora podijelio je fotografiju s mamom i ženom, a mnogi nisu mogli vjerovati da Leonie, učiteljica iz Melbournea, ima 60 godina, prenosi news.com.au.

"Tvoja mama i žena izgledaju kao da imaju isti broj godina i to nije uvreda tvojoj seksi ženi", jedan je od komentara. "Mama ti izgleda jako mlado", pisali su drugi.

Nije prvi put da su roditelji slavnog glumca privukli pažnju na društvenim mrežama. Prije dvije godine Hemsworth je na Instagramu podijelio fotografiju s roditeljima za koju je dobio brojne komplimente. "Mama ti izgleda više kao sestra. Dobri geni", bila je samo jedna od reakcija.

Hemsworth je sa svojom celebrity braćom Liamom (30) i Lukeom (38) već govorio o svom dobrom odnosu s roditeljima. Otkrio je kako ga je želja da otplati njihovu kuću motivirala da se nastavi baviti glumom.

"Jedna od prvih stvari koju sam napravio kad sam dobio novac bila je otplatiti kuću roditeljima. Pitao sam tatu, kad je kupio kuću, kad će je otplatiti. 'Iskreno, vjerojatno nikad', odgovorio je", rekao je glumac lani za Men's Health.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.