Slavni glumac: Mislim da se prevara može oprostiti, ne treba prekidati vezu zbog toga

Foto: EPA

GLUMAC Joshua Jackson, koji je u braku više od tri godine, izjavio je da izvanbračne veze ne bi trebale prekinuti vezu između dvoje ljudi. "Mislim da se afera može oprostiti", naveo je u intervjuu za Page Six 44-godišnjak, koji je oženio Jodie Turner-Smith krajem 2019. godine.

"Svi smo mi odrasli. Nitko ne želi biti prevaren i nakon prevare je potrebno popraviti itekako puno štete", poručio je glumac. Dodao je da se afere "ne događaju samo zbog partnera ili isključivo zbog seksa, već su kršenje pravila koje je dublje nego što mnogi razumiju".

Zanimljivo da je Jackson, koji se proslavio ulogom u Dawson's Creeku, glumio u dva projekta koja su se bavila temom nevjere: Showtimeovoj seriji The Affair i adaptaciji filma Fatal Attraction, čija je premijera na Paramount Plusu zakazana za 30. travnja.

"Nisam mislio da ću se ikada željeti oženiti"

Inače, prije nego što se vjenčao s 36-godišnjom Turner-Smith, glumac je 10 godina bio u vezi s glumicom Diane Kruger. Par se razišao 2016. zbog nagađanja da se on ne želi vjenčati niti imati djecu. Sada sa suprugom ima trogodišnju kćer.

Jednom prilikom je za Sunday Times otkrio da je do njegove promjene mišljenja oko braka i djece došlo djelomično zbog godina. "Dovoljno sam star da to mogu učiniti", rekao je i dodao da se mentalna promjena odnosi i na pronalaženje nekoga u pravom trenutku života.

"Da smo se Jodie i ja upoznali pet godina ranije, vjerojatno bismo imali žestoku aferu. Nisam mislio da ću se ikada željeti oženiti", opisao je i dodao da za sve ostale stvari jednostavno nije bio spreman.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.