Slavni glazbenik u Rimu se na ulici posvađao s policajcem pa otkazao sve koncerte u Italiji

Foto: Rex/Shuttterstock

SLAVNI britanski glazbenik Morrissey navodno je otkazao sedam planiranih koncerata u Italiji nakon što se u Rimu posvađao s policajcem na ulici.

Bivši pjevač The Smithsa zaustavljen je u utorak navečer u poznatoj rimskoj 'shopping' ulici Via del Corso. U policijskom priopćenju kaže se da je Morrissey bio putnik u automobilu koji se kretao pogrešnim smjerom. Vozio je njegov nećak Sam Esty Rayner, tvrde talijanski mediji, no nećak pjevača na Facebooku je napisao kako nije ni bio u Italiji.

"Bilo je to namjerno teroriziranje. Nisam prekršio zakon ili se ponašao sumnjivo. A policajac je otkočio svoj pištolj i urlajući mi se unosio u lice", ispričao je Morrissey na nećakovoj Facebook stranici.

"S takvim psihopatima na ulici, boravak u Italiji za mene nije siguran", kazao je Morrissey i povukao datume za sedam predloženih koncerata u rujnu u Italiji. Rayner je na Facebooku rekao da je do verbalnog sukoba s policijom došlo zbog toga što je Morrissey dokumente ostavio u hotelu. Svađa s policajcem trajala je 35 minuta, a u međuvremenu se oko njih okupilo stotinjak znatiželjnika.

Rimska policija negira da je policajac izvukao pištolj i kaže da je Morrissey pušten nakon što je naposljetku policajcu rekao svoje ime, a ovaj mu potom identitet provjerio 'guglanjem'. Nećak pak na Facebooku piše da je Morriessey nakon 35 minuta samo odšetao, a policajac ga nije pratio.

Rayner je, tvrdi rimska policija i mediji, dobio kaznu za prometni prekršaj. List La Repubblica piše kako policija razmišlja da Morrisseyja tuži za klevetu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.