Slavna manekenka uskoro puni 70 godina, fanovi joj pišu da izgleda bolje nego ikad

Foto: Instagram

Christie Brinkley za dva dana puni 70 godina. 

Umirovljena manekenka i poduzetnica na Instagram profilu redovito objavljuje svoje fotografije, a pratitelji joj pišu da izgleda bolje nego ikad. Za magazin People nedavno je govorila o svom izgledu i godinama.

"Želim prihvatiti određene bore. To je način na koji se približavam starenju. Mislim da su sedamdesete vrlo slične pedesetima jer je to vrijeme kada gledate i unatrag i unaprijed. Kao i kod navršenih 50 godina, marš do 70. imao je određenu težinu", ispričala je Brinkley. 

Inače, Christie je jednom otkrila kako svoj mladoliki izgled duguje vegetarijanstvu koje prakticira od 13. godine, a također se pridržava "dugine dijete" koja sadrži hranu u spektru duginih boja.

Prošlo je više od 40 godina otkad je krasila naslovnice modnih časopisa i nosila revije poznatih dizajnera. Proglasili su je jednom od najseksepilnijih žena svijeta, a stekla je svjetsku slavu pojavivši se na tri naslovnice časopisa Sports Illustrated.

Iako su neki tvrdili da će njezina karijera završiti kada navrši 30 godina, američka poduzetnica i dalje radi, a prije dvije godine izjavila je za The Times kako je "premlada da ne bi radila" te da voli svoj posao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.