Slavna glumica odgovorila na negativne komentare o svom tijelu. Uzima pauzu od glume

Foto: EPA

Glumica Florence Pugh (28) u novom intervjuu za British Vogue otvoreno je govorila o prihvaćanju svojih nesigurnosti i negativnim komentarima o svom izgledu. "Stvarno je teško, internet je vrlo zlo mjesto", rekla je. "Zaista je bolno čitati kako su ljudi zli zbog moje težine. Nikada se ne osjećam dobro zbog toga", dodala je.

"Ne želim biti nitko drugi"

Na pitanje ima li samopouzdanja zbog svog tijela, odgovorila je: "Mislim da je to jednostavno, ne želim biti nitko drugi". Istaknula je i da je morala naučiti kako prikazati "potpuno drugačiju verziju" sebe tijekom fotografiranja.

Florence je nizala uspjehe, od Don’t Worry Darling do Oppenheimera te je često bila u centru medijske pažnje, a sada je odlučila uzeti pauzu od glume. "Ja sam potpuni radoholičar, ali vidim da sam iscrpljena. Ove sam godine prvi put tražila ljetni godišnji odmor" rekla je za British Vogue.

Na premijeru filma došla bez grudnjaka

Podsjetimo, početkom godine Florence je bez grudnjaka došla na premijeru filma Dina: Drugi dio u Meksiku u kojem glumi princezu Irulan, kći Emperora. Pojavila se na crvenom tepihu u bijeloj svečanoj haljini koja je bila prozirna.

Ranije je istaknula licemjerje jer se ženama nameće da pokriju prsa, dok muškarci mogu hodati bez majice. Ovo nije bilo prvi put da Florence nosi haljinu bez grudnjaka. U srpnju prošle godine nosila je prozirnu haljinu na Valentino modnoj reviji u Rimu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.