Slavna glumica koju optužuju za aferu hvalila se veličinom alatke svog muža

Foto: Bravo

DENISE RICHARDS, za koju kruže glasine kako je varala supruga s kolegicom iz showa Real Housewives of Beverly Hills, u jučerašnjoj epizodi tog realityja hvalila se njegovim "velikim penisom".

Već neko vrijeme kruže glasine da je 49-godišnja glumica varala muža Aarona Phypersa s kolegicom iz showa Brandi Glanville, no ona nastavlja opovrgavati te navode.

U jučerašnjoj epizodi realityja gledatelji su mogli vidjeti scene s njezine operacije kile kojoj je podvrgnuta krajem 2019. godine. "Bol je nepodnošljiv nekad, a ja imam visoku toleranciju", rekla je prije uspješne operacije koja je trajala čak šest sati.

Glumica se oporavljala u hotelu u Los Angelesu, a za nju se pomno brinuo njezin suprug zdravstveni radnik. "Hvala bogu da imam muškarca koji me zaista voli, voli moju djecu i čuva mi leđa", izjavila je. "I ima zbilja veliki penis", ponosno je uzviknula.

Njezino otkriće dolazi nakon navoda Brandi koja i dalje tvrdi da je imala aferu s njom. Glasine kažu kako su vezu započele prošle godine, a bivša supruga Charlieja Sheena navodno joj je rekla da je sa suprugom u otvorenom braku - što Denise i dalje opovrgava.

U svom podcastu ovoga tjedna 47-godišnja Glanville rekla je da su imale zabavnu večer. "Popile smo previše i ljubile se. Nije to bila velika stvar", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.