Slavko Sobin iskreno o Plesu sa zvijezdama: "Uništili smo koncept natjecanja"

Foto: Nova TV

POBJEDU u "Plesu sa zvijezdama" glumac Slavko Sobin prvo je dobro proslavio, onda je i prespavao, ali još uvijek ne može vjerovati da je pomeo konkurenciju i da se s partnericom Gabrielom Pilić našao na pobjedničkom tronu. "Kad su nas proglasili, samo sam vikao: 'Kakooo? Kakooo?' Nisam ovo očekivao!", priznaje nam Sobin i dodaje da se, umjesto za pobjedu, puno bolje pripremio za poraz.

"Imao sam doslovno spreman gubitnički govor u kojem bih rekao da sam siguran da bi Gabi s boljim plesačem sigurno pobijedila i cijeli dan mi je bilo žao što ona neće odnijeti pobjedu sa mnom jer sam znao da je ona to zaslužila. I onda se dogodilo što se dogodilo, s našim obiteljima i prijateljima tamo, s hrpom ljudi iza ekrana koji su navijali i glasali za nas... Nevjerojatan osjećaj. Sretan sam i ponosan!", rekao nam je Slavko Sobin koji se prije više od tri mjeseca upustio u plesnu avanturu u kojoj se namjeravao dobro provesti, ali ne i pobijediti.

"Uvijek su pobjeđivali baš talentirani ljudi. Ja nisam baš opušten lik, muzikalan jesam, al daleko sam od rođenog plesača, strašno smo puno morali raditi. Lagao bih kad bi rekao da nije bilo trenutaka kad sam pomislio, mogli bi pobijediti, ali to su bili samo trenuci. Ma zbunjen sam!", kaže Slavko. Pozitivni komentari su ga, priznaje, oborili s nogu, kao i čvrsto prijateljstvo s finalistima.

"Potpuno smo iskreno navijali jedni za druge"

"Imali smo predivno finale i mislim da bi komentari bili pozitivni i na Viki i na Šarića. Bila bi meni čast i izgubiti od njih. Uništili smo koncept natjecanja jer smo potpuno iskreno navijali jedni za druge i bili tu cijelim putem skupa", otkriva nam novi pobjednik "Plesa sa zvijezdama".

Najveći neprijatelj proteklih mjeseci bio mu je, priznaje, vlastiti ego. "Kad se ovako kasno suočiš s nečim što ti ne ide na prvu, bezveze kreneš živčaniti, gaziti se. Gabriela je super liječila te moje razmažene dječje bolesti čistim ignoriranjem i naučila me da strpljenje i rad čine čuda", priznaje Slavko, a na pitanje kako će se nagraditi nakon svih ovih napornih mjeseci, spremno odgovara: "Nikako, evo me na novom poslu. I to mi je najveća nagrada!"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.