Šlaufići i celulit: Blogerica pokazala kako zapravo izgledaju njene fotke prije nego što ih sredi

Foto: Instagram

DA INSTAGRAM nema veze s realnošću ponovljeno je već milijun puta, no i dalje mnogi osjećaju nezadovoljstvo što njihov život ne izgleda bajkovito poput onog poznatih influencera.

Chessie King, blogerica koju prati 358 tisuća ljudi, odlučila je pokazati kako zapravo izgledaju i ona i njen život iza savršenih fotki.

"Samo mali podsjetnik koliko je lako promijeniti izgled vašeg tijela na Instagramu. Svi smo krivi za pokušaje poziranja kako bi naše tijelo izgledalo bolje i to je u redu", napisala je pored fotke na kojoj pokazuje razliku između "dobre" i "loše" poze.

>>>Pokazala kako bi izgledala da sluša savjete internetskih trolova, rezultat je zaista čudovišan<<<

Objavila je i nekoliko fotografija na kojima samouvjereno pokazuje stvari koje drugi blogeri nikad ne bi pokazali - šlaufiće na trbuhu i celulit.

"Ovo sam ja. Ovo je moje tijelo. Nema idealnih kuteva, nema filtera, samo moje tijelo i ja na vrhu svijeta. Prije nekoliko godina ne bih napravila ovakav video, jer mi je važno bilo samo ići u teretanu i brojati svaku kaloriju koju bih unijela. Sad mi je prioritet osjećati se sretno i lijepo u svojoj koži i poštovati svoje tijelo", poručila je, dodavši da nismo barbike. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.