Skinula se Nataša Janjić i pokazala da je prirodno riđokosa

GLUMICA Nataša Janjić jedna je od naših najuspješnijih glumica. Lijepa Splićanka nedavno je snimila u Srbiji povijesni spektakl "Sveti Georgije ubiva Ažidahu", film redatelja Srđana Dragojevića. U ponedjeljak će film biti premijerno prikazan u zagrebačkom kinu Europa.

"Nije bilo jednostavno snimati golišave scene"

Nataša se u filmu skinula do kraja, a za Jutarnji list je izjavila da nikad nije jednostavno snimati golišave scene, no s obzirom na dobar scenarij i vrhunsku glumačku ekipu, nije joj bilo toliko teško skinuti se. Također je navela da se osjeća počašćenom jer je prošla na audiciji koja je obuhvatila cijelu bivšu Jugoslaviju.

Ljubavni trokut

Scenarist Dušan Kovačević radnju je smjestio u jedno srpsko selo na obali Save uoči Prvog svjetskog rata. Zgodna Nataša u filmu je utjelovila Katarinu, ženu koja se nađe u ljubavnom trokutu. U kojem je donedavno bila i u stvarnom životu. Otkrila je da se za vrijeme golišave, ljubavne scene smrznula jer se snimalo uz rijeku, a usto je i kišilo.

Gole prijateljice

Hrabra glumica stisnula je zube i ipak profesionalno snimila scenu. Nataša nije jedina koja se skinula pred kamerama. Jedna od njezinih najboljih prijateljica, Jelena Veljača, skinula se za potrebe serije "Urota", no bila je malo skromnija te je pokazala tek svoje grudi. Nataša je ipak otišla korak dalje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.