Skandal trese Hollywood: Slavni glumac silovao je dječju zvijezdu?

Foto: 123RF/YouTube

AMERIČKI tabloid Radar Online, koji je lani prvi otkrio da glumac Charlie Sheen boluje od HIV-a, što je on brzo javno priznao, sad donosi novu šokantnu priču.

Prema njihovom pisanju, jedna od najvećih holivudskih zvijezda koju publika obožava zapravo je pedofil koji je 80-ih godina silovao pokojnog glumca Coreya Haima. Radar Online piše da je riječ o osobi koja se predstavlja kao obiteljski čovjek, no zapravo je seksualni predator koji za svoj zločin nikad nije odgovarao.

Priča o njegovom životu navodno je u Hollywoodu javna tajna, a Radar Online nije otkrio njegovo ime, tek da je otac i nikad se nije javno izjasnio kao homoseksualac.

Istraga o silovanju tada mladih glumaca Coreya Feldmana i Coreya Haima trajala je četiri godine.

Haim prije smrti otkrio tajnu prijateljima

"O toj prljavoj tajni u Hollywoodu se sve zna. Taj je čovjek prevario Haima, on je bio ranjiv i pao je na tu osobu. Vjerovao mu je kao i ostale žrtve, mislio je da je zaljubljen u svog zlostavljača. Bio je zbunjen zbog svega pa je bio siguran da je to ljubav", rekao je izvor za Radar Online.

Haim je o zlostavljanju progovorio prije svoje smrti, no ni on ni Feldman nisu željeli otkriti ime zlostavljača zbog straha od tužbe. Prije smrti je prijateljima rekao da ga je zvijezda s A liste zlostavljala na snimanjima, ali i u prikolicama te zabavama na kojima su bili i drugi slavni glumci. Izvori su za Radar Online potvrdili da su ove tvrdnje istinite.

Haim je bio dječja zvijezda '80-ih godina, a preminuo je prije šest godina sa samo 38 godina od posljedica predoziranja.

Tri godine kasnije njegov prijatelj Feldman objavio je memoare u kojima je progovorio o seksualnom zlostavljanju koje su on i Haim doživjeli na početku karijere. Ispričao je da je Haim silovan kad je imao samo 11 godina te da je utjehu pronašao u drogama. Obojica su se borila s ovisnošću, a Feldman je 1990. uhićen zbog posjedovanja heroina. Iako je Feldman pobijedio ovisnost, Haim u tome nije uspio. Prije pet godina Feldman je rekao da je neimenovan holivudski moćnik kriv za Haimovu smrt te da je pedofilija najmračnija tajna Hollywooda. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.