Sjećate se snimke na kojoj cura pada s litice dok joj dečko izmiče nogu? Tek se sad zna prava priča

Foto/Screenshot: Instagram/YouTube

SNIMKA na kojoj djevojka pada s litice dok joj dečko izmiče nogu dok se ona pokušava uhvatiti za njega prošlo je ljeto obišla svijet, a tek su se sad otkrili detalji o tome što se na toj litici zaista događalo.

Djevojka je skakala s litice i slučajno se poskliznula te se prilikom pada pokušala uhvatiti za nogu dečka koji je sjedio pored nje, no on ju je izmaknuo i ona je pala u more. Muškarac koji je objavio snimku zove se Alexander Tikhomirov, a sad je za UNILAD otkrio da je djevojka sa snimke njegova bivša supruga, ruska manekenka Mary Shum.

Muškarac koji je izmaknuo nogu zove se Jay Alvarrez i Instagram je zvijezda. "Pala je na stijenu, oko tri metra niže. Nije ništa slomila, ali je povrijedila stopala i leđa. Otišli smo odmah u bolnicu, nije mogla hodati nekoliko dana, ali na kraju je sve dobro završilo", ispričao je.

Alexander koji ima i dijete s ruskom manekenkom kaže da ne krivi Alvarreza što je maknuo nogu. "Nije izmaknuo nogu jer je kreten, nego zato što se to sve događalo u sekundi", objasnio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.