Sjećate se ove ekipe? Okupile su se 18 godina nakon izlaska hit tinejdžerskog filma

Foto: Press/Profimedia

FILM Čarobne hlače (The Sisterhood of the Traveling Pants) bio je hit među mladima kada je izašao 2005. godine. Djevojke, zvijezde filma, okupile su se 18 godina od izlaska filma, a za to su imale poseban razlog.

America Ferrera, koja je u filmu glumila Carmen Lowell, bila je na projekciji filma Barbie koju je organizirala SAG-AFTRA u New Yorku. America glumi u jednom od najvećih filmskih hitova 2023.

Podržale kolegicu

Podršku su joj došle izraziti kolegice Alexis Bledel, Amber Tamblyn i Blake Lively. Zvijezde su povodom Barbie filma "čarobne hlače" zamijenile outfitima u ružičastim nijansama. Sve četiri glumice pozirale su zajedno s osmijehom na licu.

Josh Horowitz podijelio je fotografiju ponovnog okupljanja zvijezda. "Te hlače neće prestati putovati", napisao je i otkrio je da je razgovarao s Lively.

"Samo želim da svi znaju da sam svjedočio ponovnom okupljanju glumica iz Čarobnih hlača. S Blake sam razgovarao koliko je Djed Mraz lijen", rekao je.

Iako je ponovno javno okupljanje iznenadilo brojne obožavatelje, glumice su i dalje dobre nakon toliko godina. "America Ferrara, Amber Tamblyn, Alexis Bledel - to su tri žene koje sam upoznala kada sam imala 16 godina i od tada ih imam sreću zvati svojim prijateljicama i mentoricama", rekla je Lively 2020. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.