Sjećate se atraktivne Kristine? Više nije samo pjevačica, sada je manekenka i glumica

Foto: Midikenn/Press

DOMAĆOJ publici predstavila se pjesmom "Odnijela te votka" koja je brzo postala hit, a Kristina Vukas sada ima i nova iznenađenja. Odlučila se okušati u manekenstvu, pa je tako potpisala za poznatu modnu agenciju Midikenn.

"Modeling je sastavni dio mog posla. I dalje je glazba moj osnovni posao i prva ljubav, ali kada sam upoznala Sayona jasno mi je bilo da je Midiken ozbiljna agencija s kojom ću moći ostvariti kreativnu suradnju. Vesele me naši projekti", priča Kristina za Index.


28-godišnja svestrana glazbenica rođena je u Splitu, no odrasla je u Australiji.

"Otac mi je dobio poslovnu ponudu na par godina pa ju je odlučio prihvatiti. Tako sam ja započela svoje školovanje u Melbourneu. Prednosti ima i kod nas i u Australiji. Nije trava zelenija na drugoj strani ograde. To sam shvatila kada sam živjela u Kaliforniji prije dvije godine. Vani je život stroži i posao konkretniji, ali zato su troškovi života veliki i društveni život slabiji", objašnjava Kristina koja je inače otkrivena na jednom talent showu na koji su je prijavile prijateljice.

Tamo mu je otkrio Rajko Dujmić koji ju je i uveo u svijet estrade. Upoznao ju je s prvim menadžerom Fayom, a tada je i izašao njezin prvi singl "Odnijela te votka".

"Prvi put sam stala na pozornicu s pet godina i nikada nisam prestala. Prvo sam bila profesionalna plesačica, a nakon toga je ljubav prema pjevanju prevagnulo. Smatram da pjevači moraju ipak znati barem malo plesati i glumiti kako bi scenski nastup bio potpun. Ne smatram sebe glumicom ali volim to raditi", otkrila nam je Kristina kojoj je Michael Jackson jedan od najdražih izvođača.

Nakon trećeg singla Kristina je raskinula s menadžerom i otišla je u Ameriku na plesno i pjevačko usavršavanje. "Svaki dan pokušavam naučiti nešto novo i uvijek se utrkujem sama sa sobom da budem bolja nego jučer. Zabavlja me to. U Los Angeles sam otišla upravo iz tog razloga. Tamo sam glumila u kratkom filmu, nastupala što više kako bi naučila kako se to tamo radi, išla sam i na satove plesa kod koreografa koji idu na turneje sa svjetskim zvijezdama poput Ciare i Justina Biebera", otkrila nam je.

Ove godine modni agent Sayon Bangoura iz Midikenn model managementa vidio je potencijal u mladoj umjetnici, pa je odlučila probati. Uskoro izlazi i njezina nova pjesma pod nazivom "Burma" a opisuje ju kao miks Severine i Nikolije.



"Radi se o ljubavnom odnosu između muškarca i žene u kojem je jedan od njih u braku. Pjesma je vrlo emotivna i zapravo je osvrt na događaje u današnjem društvu.  Kkoketirali smo malo s elektronskom glazbom kako bi postigli zvuk koji želimo dobiti, nešto svježe i malo drugačije", ističe Kristina.

No osim nove pjesme, priprema se i za jednu glumačku ulogu u TV seriji "Komšije" pod redateljskom palicom Milana Karadžića u kojoj će glumiti splitsku pjevačicu. U seriji još glume Milena Dravić, Hristina Popović, Nebojša Iličić i mnogi drugi.

"Dok sam snimala spot za 'Burmu' nazvali su me Saša Milošević i Milan Karadžić da su gledali moje spotove i da imaju savršenu ulogu za mene. Oni rade samo ozbiljne projekte tako da sam pristala bez razmišljanja. Glumim pjevačicu iz Splita koju simpatiziraju muškarci iz showbizz  industrije, a ona to na zabavan način koristi kako bi ispunila ciljeve. Serija je obiteljska komedija i moram priznati da sam puno naučila od svog lika 'Kristine' iz 'Komšija'. Postale smo dobre prijateljice", našalila se i dodala kako je glumačke savjete dobila od kolega sa seta. "Čak sam pitala kolegu Relju Popovića za glumački savjet kada smo se sreli u studiju", otkrila nam je Kristina koja je jedno od najatraktivnijih lica na domaćoj sceni.

I njezini spotovi su prilično seksepilni, pa je nismo propustili pitati i bi li pristala na golišava snimanja kao što su to napravile i brojne druge slavne ljepotice.

"Ja nisam osoba koja bi to mogla izvesti. Seksepil daje ženi moć. Onoga trenutka kada žena pokaže previše, više nije mistična. Svaka od nas trebala bi cijeniti i slaviti svoja tijela svih veličina", poručuje Kristina za kraj dok napokon i ne vidimo njezin novi spot.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.