Poruka Robbieja Coltranea tjera suze na oči: "Ja neću biti tu. Ali Hagrid hoće"

Foto: Press/HBO

DRUŠTVENIM mrežama širi se emotivna poruka Robbieja Coltranea koju je snimio prošle godine, povodom 20. obljetnice izlaska Harryja Pottera.

U HBO-ovom dokumentarcu škotski glumac je progovorio o ostavštini lika Hagrida. "Kraj jedne ere. Deset godina mog života. Moja djeca su odrasla tijekom snimanja. Ostavština filmova je ta da će ih generacija moje djece prikazivati ​​svojoj djeci... Tako da biste ga mogli gledati za 50 godina... Ja neću biti ovdje, nažalost... Ali Hagrid hoće, da", rekao je tad vidno emotivni glumac koji se na snimanju pojavio u kolicima.

Oči su mu zasuzile dok je govorio o ulozi. Nakon što je glumac sinoć preminuo u 73. godini, snimka se počela širiti društvenim mrežama i dirnula mnoge.

"Jecao sam kad sam ovo vidio", "Napravio je tako dobar posao s Hagridom", "Kad je rekao da njega neće biti, ali Hagrida hoće...", bili su samo neki od komentara.

Vijest potvrdila agentica

Podsjećamo, vijest o smrti omiljenog glumca potvrdila je njegova agentica Belinda Wright. U priopćenju je rekla da je preminuo u bolnici u blizini Falkirka u Škotskoj. Opisala je Coltranea kao "jedinstvenog talenta" dodajući da je njegova uloga Hagrida donijela radost djeci i odraslima diljem svijeta.

"Osobno ću ga pamtiti kao veoma odanog klijenta. Osim što je bio divan glumac, bio je inteligentan, briljantno duhovit i nedostajat će mi. Nadživjeli su ga sestra Annie Rae, djeca Spencer i Alice i njihova majka Rhona Gemmell. Željeli bismo zahvaliti medicinskom osoblju Kraljevske bolnice Forth Valley u Larbertu na njihovoj brizi. Molim vas da poštujete privatnost Robbiejeve obitelji u ovom teškom trenutku", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.