Sina Darka Rundeka rijetko viđamo u javnosti, evo čime se bavi u slobodno vrijeme

Foto: Facebook

GLAZBENIK Darko Rundek sa suprugom Sandom Hržić je već tridesetak godina, a par zajedno ima i sina koji se rijetko pojavljuje u javnosti.

Darkov sin ima čak 6 imena, a puno ime mu je David Vid Dimitrije Sebastian Ernest Viktor. Par ga je dobio 1991. godine, malo nakon što su emigrirali u Pariz. David je često išao na očeve koncerte gdje ga se moglo vidjeti u publici, ali ga javni život nikad ga nije zanimao, pa stoga nije pretjerano aktivan ni na društvenim mrežama.

Svira nekoliko instrumenata, a poznat je po svom avanturističkom duhu. Tako je jednom s ekipom na jedrilici preplovio Atlantik. Na početku pandemije koronavirusa zatekao se sa svojim brodom i prijateljima u Dakaru u Senegalu.

"Kad se pojavila korona, zatekao se sa svojim brodom i prijateljima u Dakaru u Senegalu, s namjerom da plovi dalje uz zapadnu afričku obalu, ali mu je zbog zatvaranja granica jedino preostalo preploviti Atlantik do francuske kolonije Martiniqua, gdje su ih morali primiti kao francuske državljane. Povratak u Europu nije bio moguć zbog nepovoljnih vjetrova", rekao je njegov otac prošle godine za Lupiga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.