Sin Vedrane Rudan nakon objave o raku: Nije depresivna i žalosna

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Nakon što je Vedrana Rudan na svom blogu objavila da ima rak, sada se, nakon brojnih poruka podrške, na njezinoj Facebook stranici pojavila nova objava. Slaven Hrvatin, Vedranin sin i administrator njene stranice, obratio se pratiteljima u njeno ime.

"Poštovane čitateljice i čitatelji Vedraninog bloga! Pišem vam u njezino ime. Nismo očekivali toliku podršku od vas. Stiglo nam je na tisuće mailova i poruka s dobrim željama iz čitavog svijeta. Vedrana vam se iskreno zahvaljuje. Nije depresivna, nije žalosna, dapače, oduševljena je što joj je život postao izuzetno buran i zanimljiv.

U rukama je vrhunskih liječnika Radiochirurgiae iz Svete Nedelje i bolnice Merkur. Kaže da je konačno spoznala koja je ona faca i nada se da za tjedan dana neće postati još veća. Svi vi koji poznajete njezin humor znate na što misli, neću vam prevoditi jer meni ništa nije smiješno. Pozdrav! Administrator stranice, Slaven Hrvatin", piše u objavi.

Poštovane čitateljice i čitatelji Vedraninog bloga! Pišem vam u njezino ime. Nismo očekivali toliku podršku od vas....

Objavljuje Službena stranica Vedrane RudanSrijeda, 8. svibnja 2024.

Posvetila se liječenju

Podsjetimo, književnica i novinarka prije dva dana je javnosti otkrila da ima rak. Kako bi se posvetila liječenju, prestaje pisati blog.

"Danas prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju i napisati knjigu o tome. Kad autor knjige piše o fazama svoga umiranja, to se čita kao ludo. Doduše, te knjige imaju smisla kad autor ili autorica umru, sve drugo nije napeto. Nažalost, ne mogu vam reći hoću li umrijeti, sigurna sam da šanse postoje", napisala je Vedrana na svom blogu.

Pročitajte više