Sin najbogatijeg Indijca se ženi. Pjeva im Rihanna, stižu brojni tajkuni i celebovi

Foto: Profimedia

TAJKUN Mukesh Ambani ženi sina. 

Čelnik indijskog konglomerata Reliance i najbogatiji čovjek u Indiji, s neto bogatstvom od 114 milijardi dolara prema Forbesu, priprema golemo slavlje za svog sina i njegovu suprugu.

Anant Ambani (28) ženi svoju dugogodišnju djevojku Radhiku Merchant (29). Predsvadbeno slavlje će trajati tri dana, a kreće ovog petka, iako se službeno vjenčanje neće održati do srpnja. Podaci o vjenčanju još nisu poznati.

Anant Ambani i Radhika Merchant

Rihanna pjeva na slavlju, stižu brojni celebovi

Rihanna će im pjevati na slavlju i već je stigla u Indiju. Uz pop i R&B superzvijezdu, na slavlju će nastupiti i američki mađioničar David Blaine, a održat će se i tradicionalne ceremonije u hramskom kompleksu. 

Rihanna je već stigla u Indiju

Anantovoj zabavi prije vjenčanja vjerojatno će prisustvovati Bill Gates, indijski milijarderi Gautam Adani i Kumar Mangalam Birla, kao i mnogi igrači kriketa i filmske zvijezde Bollywooda kao što su Shah Rukh Khan i Salman Khan... Vjerojatno će prisustvovati i Bob Iger, izvršni direktor Disneyja. 

Gosti slavlja kušat će 500 jela koje je osmislilo oko 100 kuhara. Dress code je "groznica džungle", a gostima se savjetuje da nose odjeću sa životinjskim uzorkom ili havajske košulje.

Prije šest godina Mukesh Ambani priredio je svojoj kćeri Ishi papreno skupo vjenčanje. Pjevala joj je Beyoncé, a prijem je organiziran na talijanskom jezeru Como, ali i kasnije u Mumbaiju te Radžastanu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.