Sin Lepe Brene divljao po autocesti, nju nije briga: "Vozio sam samo 150, to je ništa"

Foto: Instagram

JEDVA punoljetni sin Lepe Brene divljao je na autocesti u Novom Sadu i vozio 150 kilometara na sat, no njegovu majku to nije previše uzrujalo – samo mu se nasmijala.

Policijski presretač zaustavio je Viktora Živojinovića koji je poprilično prekoračio ograničenje brzine, smio je voziti najviše 108 kilometara na sat. Lepa Brena ga nije ni izgrdila zbog toga, piše Svet. "Majka me nije grdila, samo se nasmijala. Sretna je što nisam imao nesreću", kaže Viktor.

Dodao je i da nema problema što se tiče njegovih vozačkih sposobnosti: "Nikad nisam imao nikakav incident s policijom i ona zna da se ja ne bahatim. Vozio sam 148 kilometara na sat, što nije ništa za ovaj automobil. Ne vidim razlog da se diže čitava drama oko ovoga, pa nisam vozio 200 na sat. Znam da je dozvoljeno 120 kilometara na sat, znam da ja kao početnik imam pravo voziti 108 kilometara na sat, ali sam grešku uredno platio."

Viktor smatra da to što je policija bila blaga prema njemu nema nikakve veze s tim što je sin slavne pjevačice i Bobe Živojinovića. " Ja sam kao i svako drugo dijete i nema potrebe za privilegijama. Policajci su bili korektni prema meni i tati, kao što smo i mi prema njima. Sve je na kraju ispalo dobro", naglašava mladi nasljednik.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.