Sin Angeline Jolie snimljen prvi put nakon nesreće na biciklu, detalj privukao pažnju

Foto: Profimedia

PAX Jolie-Pitt, posvojeni sin Angeline Jolie i Brada Pitta, snimljen je prvi put nakon nesreće koju je doživio na električnom biciklu, kada se vozio gradom bez kacige. Fotografi su ga snimili tijekom izlaska s majkom u restoran, a pažnju je privukao ljubičasti gips na njegovoj desnoj ruci koji otkriva posljedice nesreće koju je doživio krajem srpnja. 

Nije nosio kacigu 

Pax se zabio električnim biciklom u automobil koji je na križanju stajao ispred njega. Često je viđen kako juri ulicama Los Angelesa na svojem električnom biciklu bez zaštitne kacige, koju nije nosio ni u trenutku nesreće. Hitno je hospitaliziran i neko vrijeme proveo je u bolnici, a zatim je pušten na kućnu njegu. 

Posvetio ružne riječi Bradu 

Podsjećamo, Angelina Jolie usvojila je Paxa iz sirotišta u Vijetnamu 2007. godine, kada je imao tri godine, a Brad ga je službeno usvojio 2008. godine. Nakon što su se Angelina i Brad razišli 2019. godine, Pax je za Dan očeva sljedeće godine napisao ružne riječi svom ocu

"Pretvorio si živote mojih najbližih u pakao. Možeš sebi i svijetu govoriti što želiš, ali istina će jednog dana izaći na vidjelo." "Sretan ti Dan očeva, ti jebeno, grozno ljudsko biće", sarkastično je zaključio. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.