Simpatični odvjetnik osvojio 10.500 eura u Superpotjeri i ostvario svoj cilj

Screenshot: HRT

Izvrsnom igrom Marin Curić nadigrao je četvero lovaca i osvojio 10.500 eura u novom izdanju Superpotjere. Odvjetnik iz Cavtata svojim je komentarima tijekom igre nasmijao i publiku i lovce.

Marin živi i radi u Zagrebu, a već se jednom natjecao u Potjeri, gdje je osvojio 3000 eura. Cilj u Superpotjeri mu je bio osvojiti trostruki taj iznos kako bi mogao posjetiti prijatelja u New Yorku. To je na kraju i uspio. U nadmetanje s lovcima, Marin je ušao s 1000 eura. U drugom krugu igrao je protiv njih četvero - Kreše, Morane, Svena i Mladena, za 10.500 eura i 24 sekunde prednosti.

Na kraju dvoboja Marinu je ostalo još deset sekundi.

Netočno odgovorio na tri pitanja

U brzopoteznoj igri Marin je netočno odgovorio na tri pitanja, a lovci na jedno. Natjecatelj nije znao da je apfelmus pire od jabuke, da se testovi inteligencije normiraju prema prosječnom rezultatu koji iznosi 100 te da se izbori za Europski parlament održavaju svakih pet godina. Krešo je netočno odgovorio da su u engleskoj Premijer ligi 19 od zadnjih 30 izdanja osvojili klubovi iz Londona - točan odgovor bio je klubovi iz Manchestera.

Nakon odgovora na pitanje "Koliko zemalja ima veznik u imenu?", Marin je nasmijao sve u studiju rekavši iskreno: "Ja se mogu sjetiti samo Bosne i Hercegovine." Zbog toga je odabrao najmanji ponuđen broj, "7", što je bio i točan odgovor.

"Došli ste po 10.500 i osvojili ste ih. U Potjeri ste pobijedili jednog lovca, sada njih četvero. Bili ste izvrsni", kazao mu je Joško Lokas.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.