Sheeran radi koncerta u Beogradu otišao usred utakmice kluba za koji godinama navija

Foto: Profimedia

Ed Sheeran bio je na utakmici Ipswich Towna protiv Liverpoola. Viđen je u navijačkoj zoni prije utakmice, no morao ju je napustiti na poluvremenu kako bi stigao u Srbiju na koncert koji je zakazan za danas navečer.

"Moram otići na poluvremenu jer večeras nastupam u Srbiji. Gotovo da nisam mogao ni doći na utakmicu, ali morao sam", rekao je 33-godišnji glazbenik prije početka utakmice za TNT Sports.

Sheeran je dugogodišnji navijač Ipswicha, a od 2021. godine sponzor je muške i ženske ekipe ovog kluba. 

"Otkako sam u klubu, on je stalno prisutan, znam da je dugogodišnji navijač i da je vrlo strastven. On je globalna superzvijezda i jedan od najtalentiranijih glazbenika na svijetu, a njegova podrška našem radu veliko je priznanje za klub. Zaista smo mu zahvalni", izjavio je trener Ipswicha Kieran McKenna.

Nedavno održao koncert u Zagrebu

Podsjećamo, britanski pjevač Ed Sheeran prošle je subote prvi put nastupio u Hrvatskoj u sklopu turneje + – = ÷ x (Mathematics). Na koncertu na Hipodromu bilo je oko 70 tisuća ljudi.

Pjevao je sve svoje najveće hitove - Perfect, Shape of You, Thinking Out Loud i brojne druge. Prije Sheerana nastupio je i Calum Scott, koji se u showu Britain's Got Talent 2015. godine proslavio kada je izveo verziju Robynina hita Dancing on My Own.

Sheeran večeras nastupa u Beogradu u Ušće parku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.