Seve nije znala da na preporuku Đorđa Novkovića pjeva na svadbi "balkanskog kralja heroina"

"SEVERINA nije provjeravala čime se bave mladenci, obitelj i prijatelji. Na gostovanje je otišla po preporuci Đorđa Novkovića. Vjerujem da ni on tada nije znao ništa više, kao što vjerujem da ni premijerka nije znala u kojem se društvu nalazi kad se fotografirala s osobom koja je neki dan uhićena tijekom primopredaje 25 kilograma skunka", komentirao je Severinin menadžer Tomislav Petrović nastup pjevačice na svadbi "balkanskog kralja heroina" Safeta Kalića, 2001. godine, za kojeg je, prema pisanju Jutarnjeg lista, dobila oko 50.000 tadašnjih njemačkih maraka za otpjevane dvije pjesme - "Dalmatinku" i "Ja samo pjevam".

> Snimke potvrdile: Severina pjevala na svadbi kralja crnogorskog podzemlja

Severina se u zlaćanoj haljini pojavljuje na stepenicama sale u kojoj se održavalo vjenčanje, što je vidljivo u drugom dijelu (minuta 6:45) ovih dana objavljene autentične snimke sa Kalićeve svadbe. "Imam takvu temu. Ja sam prvi put u Crnoj Gori u životu. Ovdje sam s vama zato što je Sajo zaželio Amini da ja dođem, i ja sam došla", kazala je Seve koja je navela i kako joj je drago što je upoznala sve okupljene te je zaželjela sreću mladencima.

Crnogorski mediji koji su se nakon objave snimki ponovno raspisali o svadbi, tvrde da je samo vjenčanica koštala vrtoglavih 55 milijuna eura, jer je bila napravljena od čistog zlata i dijamanata. Mladoženja je po buduću suprugu Aminu, kćer bivšeg šefa rožajske policije Šemsa Dedeića, došao helikopterom, a popis gostiju na svadbi također je impresivan. Nepoznati autor koji je postavio snimke na Youtube navodi samo neke od njih, a navodno se radi o osobama iz vrha crnogorske policije, predstavnicima raznih kriminalnih skupina poput "zemunskog klana", a našli su se tu i neki od predvodnika vehabijskog pokreta u Crnoj Gori.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.