Seve iz beogradske izolacije pokazala kako ukrašava jaja: "Prvi Uskrs bez sina"

Screenshot: Instagram

SEVERINA KOJIĆ uskršnje blagdane provodi u obiteljskoj vili supruga Igora Kojića u Beogradu, a obožavatelje  ne zaboravlja izvijestiti o svom životu u izolaciji putem Instagram profila gdje je pokrenula SeVeTeve.

Svake subote objavljuje novi video iz karantene, a u novoj epizodi požalila se da joj je ovo prvi Uskrs bez sina Aleksandra. Pokazala je i na koji način ukrašava uskršnje pisanice.

"Bliži se naš najljepši blagdan, Uskrs. Kad sam bila mala, išla sam s mamom u crkvu posvećivati jaja, sirnice, a prije toga sam s njom bojala ta ista jaja i pomagala joj. Ove godine nisam sa svojim sinom, još uvijek, ali sam za njega obojila jaja koja ću i ukrasiti. Stavit ću ih u vruću vodu i na njih nešto super staviti, napraviti zeku. On će se tome jako veseliti", rekla je Severina i najavila da će sadržaj s Instagrama uskoro početi objavljivati na YouTubeu.

Pratiteljima je objasnila i tehniku kojom se koristi za ukrašavanje jaja.

"Jaja skuhajte i pazite da se ne razbiju. Za vrijeme Juge se moralo štedjeti, ali sad ću ih izlijepiti cijele s ukrasima", rekla je i dodala da je ove godine bila jako vrijedna.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.