Sestra Mariah Carey: Živim bez zuba. Jednostavno nemam novca da ih zamijenim

Screenshot: Instagram

Starija sestra pjevačice Mariah Carey,  Alison Carey, objavila je video u kojem se požalila na lošu financijsku situaciju, ali i na težak život bez zuba. Njezina snimka širi se društvenim mrežama.

"Ja sam Alison Carey, nažalost živim bez zuba. Nisam ih uspjela zamijeniti. Voljela bih da ih mogu zamijeniti, ali jednostavno nemam novca i tako stvari stoje. Gotovo je nemoguće obavljati neke stvari bez zuba. To je sve što stvarno imam za reći", govori u videu.

Pjevačica Mariah Carey već duže vrijeme nije u dobrim odnosima sa svojom 61-godišnjom sestrom Alison Carey. Alison je liječena ovisnica, koja je HIV pozitivna i više puta je javno tražila pomoć od svoje sestre.

Tužila majku zbog seksualnog zlostavljanja

Prije tri godine tužila je njihovu majku Patriciju zbog seksualnog zlostavljanja. Kako kaže, majka ju je prisiljavala na seks sa strancima kada je imala samo 10 godina te ju je tjerala da prisustvuje sotonističkim obredima.

Na obrede ju je navodno odvodila usred noći, a ondje je morala svjedočiti zlostavljanju druge djece te je i sama bila zlostavljana. Tvrdi da zbog svega sada pati od posttraumatskog poremećaja i depresije.

"Ritual se uvijek odvijao negdje između dva i četiri ujutro, a njemu su nazočili i odrasli i djeca. Nije se održavao svaki tjedan, nego na određene datume", rekla je.

"Svi su nosili crne kapuljače i šetali s jednog kraja prostorije na drugi. Kada bi započeli s ritualom, pričali su na nekom stranom jeziku. Mislim da je bio latinski", dodala je.

Sestre u svađi

Sestre Mariah i Alison nisu u dobrim odnosima još od 1990-ih, a Alison je već ranije priznala kako se bavila prostitucijom da bi zaradila. 

Međutim, ovo nije bio prvi put da je Alison javno progovorila o ovome. Već je 2018. godine u jednom intervjuu opisivala sotonistički ritual kojem je prisustvovala kao dijete.

Ni njena majka ni Mariah nisu se oglasile povodom cijele situacije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.