Šesticu nasljedila četvorka: "Zadovoljna sam nasljednicom, ima lijepi dekolte"

NAKON Monike Kiš, koja je prošle godine bila pobjednica izbora za Najljepši dekolte Srbije, tu laskavu titulu preuzela je Milica Tomašević. Skromna Beograđanka otkrila je za Index zašto se prijavila, svoje planove za budućnost te dojmove s natjecanja. "Prijavila sam se sasvim slučajno nakon što mi je moja matična agencija to predložila i evo me - pobijedila sam", rekla je oduševljena Milica koja dodaje da je osim bujnog dekoltea žiri osvojila i svojom pojavom.

"Studiram turizam i to mi je glavna obaveza, a zatim slijedi sve ostalo"

Za razliku od Monike Kiš koja se na izbor prijavila kako bi ostvarila životne planove, odnosno postala fotomodel, 20-godišnjoj Milici na prvome je mjestu fakultet. "Studiram turizam i to mi je glavna obaveza, a zatim slijedi sve ostalo. Sigurna sam da će mi ovo biti odlična odskočna daska za posao fotomodela, a voljela bih se jednog dana okušati u glumi, možda u nekoj sapunici, spotu ili reklami", priznaje Milica koja je najveću podršku tijekom natjecanja imala od obitelji.

"Moja obitelj je bila oduševljena i podržali su me u želji da se prijavim na natjecanje. Naravno, bilo je i onih koji su bili malo skeptični, ali na kraju su svi bili oduševljeni", otkriva 20-godišnjakinja koja se ne obazire na negativne komentare.

"Volim se izazovno odijevati, otkriti i naglasiti svoje atribute"



"Ima dosta ljudi koji negativno gledaju na ovakve izbore i ja poštujem njihovo mišljenje. Smatram da to apsolutno nije natjecanje niskog nivoa već je stvarno profesionalno", priznala nam je Beograđanka koja nam je i otkrila da nosi veličinu grudnjaka broj četiri što je za dva broja manje od prošlogodišnje pobjednice, ona naime ima bujnu šesticu.


"Volim se izazovno odijevati, kao i sve moje vršnjakinje. Naravno, ovisi kakav je izlazak u pitanju, ali volim otkriti i naglasiti svoje atribute", pohvalila nam se Milica koja je još uvijek slobodna, ali nada se da će joj titula najljepšeg dekoltea Srbije donijeti nešto pozitivno i na ljubavnom planu kao što se to dogodilo Moniki Kiš. Podsjetimo, ona je pronašla dečka iz javnog života, ali ga još uvijek vješto skriva od sveopće javnosti.

"Iako Milica nije bila moja favoritkinja drago mi je da je pobijedila"

"Nisam još uvijek srela nekoga tko će mi biti fizički privlačan, s kim ću moći voditi normalan razgovor i imati zajedničkih interesa. Jednostavno se još nisu poklopile sve kockice", rekla nam je za kraj Milica Tomašević dok nam je Monika Kiš također dala svoj komentar na ovogodišnju pobjednicu.

"Zadovoljna sam pobjednicom. Bilo je puno lijepih djevojaka i iako Milica nije bila moja favoritkinja drago mi je da je pobijedila. Lijepa je, zgodna i zaista ima lijepi dekolte. Nadam se da će se znati nositi s tom titulom u godini koja je ispred nje i da će uživati", rekla nam je 21-godišnja Monika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.