Serena Williams na naslovnici magazina pokazala golu, nefotošopiranu stražnjicu

Foto: Instagram

NASLOVNICU novog broja američkog izdanja Harper's Bazaara krasi 37-godišnja teniska rekorderka Serena Williams, a fotografija na kojoj pozira gole stražnjice istovremeno izaziva divljenje fanova i glasne pokude onih koji smatraju da je otišla predaleko.

Serena je, naime, za časopis napisala veliki esej, a fotografije poznatog modnog fotografa Alexija Lubomirskog nisu retuširane ni digitalno obrađivane. Bila je to velika želja i glavni uvjet koji je Serena postavila da bi uopće došlo do snimanja, a na njima, osim zlatne haljine Ralpha Laurena, blista i zahvaljujući Bvlgari nakitu i neizbježnim Louboutin cipelama.

"Zvali su me svim mogućim imenima. Rugali su mi se zbog oblika tijela. Bila sam manje plaćena zbog svog spola. Kažnjena sam u finalu turnira jer sam izrazila mišljenje ili promrmljala preglasno... A to su samo stvari koje javnost vidi. Ukratko, nikad nije bilo lako. Ali onda pomislim na sljedeću djevojku koja će doći, a koja izgleda poput mene i ponadam se, možda će joj moj glas pomoći", napisala je Serena Williams.

"Oprosti, ali ne" i "Serena uvijek misli da je žrtva" samo su neki od iznenađujuće negativnih komentara na naslovnicu. "Sramota za nju i za časopis", pišu pratitelji na Instagramu, ali ima i onih koji je podržavaju i hvale njezinu sjajnu figuru. "Već godinama si nam uzor i hvala ti na tome", pišu fanovi.

"Ponosna sam što koristim svoj glas i riječi u eseju o sirovim emocijama koje sam imala tijekom meča kojeg se svi sjećamo", napisala je Serena Williams.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.