Seksi manekenka otkrila svoju prljavu tajnu: "Doživjela sam orgazam u teretani..."

Screenshot: Instagram

AKO VAM je odlazak u teretanu prava patnja, možda biste se trebali ugledati na manekenku i glumicu Jessicu White koja tvrdi da je doživjela orgazam tijekom vježbanja.

"Jednom sam radila čučnjeve i pomislila sam: O, moj Bože, ovo će me dovesti do orgazma. Možda sam uz čučnjeve radila i Kegelove vježbe? Ne znam što je to bilo, ali morala sam otići u kupaonicu. Doživjela sam orgazam i tad sam shvatila da je moje tijelo veće od mene", ispričala je za Bikini.com manekenka koja se nekoliko puta našla na stranicama Sports Illustrateda (i vjerojatno do orgazma dovela brojne muškarce).

Jessica, poznata i pod nadimkom Jypsy, tvrdi da je za njeno seksi vježbanje zaslužan trener Robert Brace, koji budno pazi da ona ostane u formi.

"On je jedini trener koji uspijeva izvući moje upe iz kreveta u sedam ujutro", rekla je.

Osim o svom vježbanju i izgledu, Jessica se raspričala i o muškarcima.

"Jako mi se sviđaju muške ruke, no površnoj strani mene najviše se sviđa muška oprema. To preuzima kontrolu nad vama, preokrene vam svijet na toliko načina, ne znam", zbunjeno je rekla.

Nije željela komentirati ima li njen navodni dečko Nick Cannon, bivši muž Mariah Carey, takve atribute, no raspričala se o njegovoj osobnosti.

"Nick i ja ostat ćemo bliski bez obzira na sve. On ima prekrasno srce, uopće nije bitan njegov izgled", rekla je.

Na intervju je došla u izrezanom topu kroz koji joj je virila bradavica, a novinarima je otkrila da sebe ne smatra seksi osobom, jedino joj je važno da se dobro zabavlja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.