Seksi Danka iz "Andrije i Anđelke" udaje se za najboljeg srpskog košarkaša, a zna se i kad

 Foto: Instagram

SRPSKA glumica Jelisaveta Orašanin, poznata po ulozi Danke u seriji "Andrija i Anđelka", ovo će se ljeto udati za najboljeg srpskog košarkaša Miloša Teodosića, piše srpski Blic.

Pošto je Europsko košarkaško prvenstvo u rujnu ove godine, par se želi vjenčati prije toga. Još nisu sigurni žele li veliku ili malu svadbu, ali žele da to bude daleko od očiju javnosti, rekao je za srpski magazin izvor blizak paru.

"Miloševi roditelji su prezadovoljni njegovim izborom. Svi se izuzetno raduju svadbi, odmah se vidjelo da je snažna ljubav u pitanju", dodao je izvor. Iako Jelisaveta živi u Beogradu, a Miloš trenutno u Moskvi, veza na daljinu im ne predstavlja problem.

"Jelisaveta non-stop putuje u Moskvu, a on, nažalost, nije skoro bio u Beogradu zbog košarkaških obaveza. Iako je bilo raznih priča i spekulacija, njih dvoje nisu prekidali vezu nijednog trenutka i od početka se izuzetno vole", objasnio je izvor i dodao da njih dvoje ne namjeravaju u javnosti uopće pričati o svadbenim planovima.

Njih dvoje su u vezi od početka ove godine, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Prije Jelisavete Miloš je bio u vezi s Anastazijom Ražnatović, kćeri srpske folk zvijezde Cece i ratnog zločinca Arkana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.