Seks provokacije i vrući poljupci za laku noć: Steffani i Đorđe "zalijepili" se jedan za drugoga

Screenshot: RTL

IZGLEDA kako je kemija između dvoje ukućana u kući Velikog brata sve jača. Steffani i Đorđe ne odvajaju se jedno od drugoga, pa tako zajedno provode svaki trenutak. 

Đole, Stefani i svinja...

Đole, Stefani i svinja. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Thursday, November 19, 2015


Dobro su raspoloženi, pa im je umjetna svinja u vrtu poslužila za igru, malo su plesali s Goranom, a zatim se prepustili vrućim  poljupcima u krevetu prije spavanja. 

Vreli poljupci za laku noć!

Vreli poljupci pred spavanje! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Thursday, November 19, 2015


Hoće li biti i tako veseli i navečer kada ćemo saznati tko će ovaj petak izletiti iz Big Brother kuće? To ćemo tek vidjeti, al dobro je dok traje. Stanari su u ispovjedaonici podijelili i svoje razloge zašto bi trebali ostati u kući.

Vesela trojka!

Vesela trojka! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Thursday, November 19, 2015


Gogo je uvjeren da bi trebao ostati jer ima još dosta toga za pokazati, Đorđe objašnjava da je jako kratko u Kući, a Zorica smatra da treba ostati jer jedino ona ima petlje svima reći u lice što ih ide i jedina od stanara nije tašta. A koje su njihove vrline? Goran je odgovorio da u svim ljudima pronađe nešto skriveno, Đorđe za sebe smatra da je pravedan i pošten, a Zorica se kune u svoju iskrenost koja ju je vrlo često i koštala.

Kada su na red došle mane, stanari ipak nisu bili toliko rječiti pa je Goran rekao da je njegov nedostatak da voli slatkiše, Đorđe smatra da je brzoplet, a Zorica da svoj jezik ne zna držati "u hladovini".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.