Seka Aleksić podivljala jer su joj popljuvali muža: "Primitivni ste i neodgojeni"

Foto: Instagram

SRPSKA turbofolk zvijezda Seka Aleksić na društvenim je mrežama podijelila fotografiju svog supruga Veljka Piljikića i njihovog sina Jovana, a njeni fanovi komentirali su samo činjenicu da joj se suprug nije ošišao ni obrijao, iako je u Srbiji proglašena karantena te su zatvoreni frizerski saloni i brijačnice kao i kod nas.

"Svi vi koji komentirate mog supruga i pišete da se treba ošišati, obrijati, da izgleda kao pećinski čovjek i slično - imam poruku za vas. Veoma ste primitivni, neodgojeni i jednostavno produžite dalje", napisala je Seka.

"Većina vas koja to piše kad uđem na profil sliči na... Bolje da ne komentiram jer ne mogu biti toliko nekulturna. Dakle, gospodo, dosadni ste i shvatite da čovjek izgleda onako kako on želi. Zar mislite da je njemu vaše mišljenje važno? Zar mislite da će vas poslušati?" nastavila je.

"Ne budite smiješni. Gledajte sebe, sređujte sebe, šišajte se, brijete dlake i dalje da ne nabrajam. A sada izvolite i otpratite me i ne kvarite sliku ni meni ni ovim divnim ljudima koji komentiraju u postovima i prepoznaju prave vrijednosti. Da, moj muž nije obrijan i ošišan jer je meni tako najljepši i najvoljeniji je. Voli me, poštuje i čini da moji sinovi i ja budemo sretni. I, zamislite, neobrijan je", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.