Sanja Doležal i Dino Jelusić pozirali skupa. Sigurno ste se odmah sjetili onog videa

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

U Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici održano je predstavljanje bogatog programa 28. Terezijane turističke manifestacije u Bjelovaru. Među okupljenima su bila brojna lica s hrvatske scene, pa se tako Dino Jelusić susreo sa Sanjom Doležal.

Sanja i Dino zagrlili su se prilikom susreta pa nasmijano pozirali fotografima.

Gledao u Sanjin dekolte

Pogledom na ove fotografije nemoguće je ne prisjetiti se hit-scene kada je Dino, tada 12-godišnjak, gostovao u talk showu koji je vodila Sanja Doležal. Scena iz emisije koja se emitirala 2004. brzo je postala tema o kojoj se priča i zbog koje se smije.

Prije pet godina Dino je podsjetio na taj video te otkrio, onima koji to dotad nisu znali, da je dječak na snimci upravo on. "Siguran sam da su svi vidjeli ovaj video u jednom trenutku, postao je viralan prije par godina. Vrijeme je da se otkrije tko je taj klinac. To sam ja. 2004. godine gledam u sise", napisao je Jelusić.

I'm sure everyone saw this video at one point, it became viral a couple of years ago. Time to reveal who is that kid. It's me. In 2004. Staring at boobs. 👉👌🤘

Objavljuje Dino JelusickČetvrtak, 3. listopada 2019.

Kaže da je zapravo gledao u Sanjine kartice s pitanjima

Prošle godine Dino je gostovao u Knjazalištu, emisiji Roberta Knjaza, i tamo se pričalo o njegovom neugodnom trenutku iz djetinjstva.

"Sanja čak nije htjela razgovarati sa mnom kad sam je nazvao da se ispričam. Poslije smo se sreli, bili smo u žiriju za Doru 2017. godine, i meni je bilo nelagodno, pravio sam se da grickam neke bademe. Ona je rekla: 'Pa, Dinek, koliko je prošlo od onog događaja?', ja rekoh da je prošlo 13-14 godina, a ona kaže: 'Pa, vrijeme je za neki remake!' pa smo napravili novu fotografiju", prisjetio se.

Dodao je da je zapravo gledao u Sanjine kartice s pitanjima. "Nama su rekli će onaj tko najbolje odgovori na pitanje dobiti 100 kuna", dodao je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.