Sandi Cenov i Mister Hrvatske u akciji: Tko će šarmirati više djevojaka?

NA PARTYJU u Papayi Zrće, jednom od najpopularnijih klubova diljem Jadrana, proteklih se dana zaista svašta događalo. Dok novi Mister Hrvatske Bruno Orešković uživa u novopečenom statusu te iskorištava svoj atraktivan izgled kako bi "zbario" što više djevojka, nije nam jasno kakve je razgovore vodio oženjeni Sandi Cenov s djevojkama u VIP-u. Da stvar bude još zanimljivija, ni sam Sandi nije bio oduševljen kad je vidio fotografe, što recimo mladom Misteru nije nimalo smetalo - on je spremno pozirao.

Vidno pripit i cijelu večer s čašom u ruci, Mister Bruno je, kako kažu svjedoci, cijelu večer šarmirao hostese i ostale djevojke, a nekolicini je udijelio i svoj broj mobitela. Sandi Cenov i nije bio toliko hrabar već je većinu večeri proveo samo u ugodnom čavrljanju s misterioznim mladim djevojkama u VIP separeu. Osim dvojice šarmera, pažnju su plijenile i Papayine plesačice te ostale seksi Hrvatice na koje su se stranci lijepili kao pčele na med. 

Uz dobru glazbu i još bolje društvo zabavljao se i Stefan Karić, sin srpskog tajkuna Sretena Karića koji je zamolio fotografe da ga ne fotkaju. Podsjetimo, Stefan je javnosti postao poznat nakon što se 2005. godine u skupocjenom BMW-u M3, vozeći neprilagođenom brzinom i pod utjecajem alkohola, zaletio u betonski stup prilikom čega je njegova osam godina starija djevojka teže ozlijeđena. Kako doznajemo, Stefan je još uvijek sklon zabavi uz alkohol s obzirom da će svih sedam dana, koliko ostaje u Novalji na Pagu, ispijati šampanjac Mumm u VIP separeu.

Ostale fotografije i galerije iz Papaye Zrće možete pogledati u našim Nightlife galerijama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.