Samohrana majka u akciji: Madonna se zaputila u Malavi po još jedno dijete

IAKO već ima troje djece, Madonna se ovih dana odlučila za još jedno. Riječ je o malenoj djevojčici iz južnoafričke države Malavi, kojoj je majka umrla prilikom poroda. Papiri za malenu Mercy James su navodno već potpisani, a kraljica popa se zaputila po svoju novu kćer. Jedina prepreka koja postoji u postupku posvajanja je činjenica da je Madonna razvedena, ali i njezine afere s Alexom Rodriguezom i 22-godišnjim brazilskim modelom, Jesusom Luzom.

Proces posvajanja Davida pratili su brojni negativni komentari

"Mi ne tražimo samo financijski dobrostojeće klijente nego iz moralne perspektive gledamo te buduće roditelje", izjavio je Simon Chisale, direktor posvajališta. Madonna je već posvojila dijete, sina Davida, također iz Malavija, te uz njega ima još jednog sina i kćer. Lourdes ima 12 godina, dok Rocco navršio osam. Proces posvajanja malenog Davida pratili su brojni negativni komentari - pisalo se kako je zvijezda iskoristila svoj status i ubrzala posvojenje, te kako potplaćuje socijalnog radnika kako bi dobila bolju ocjenu, što je bio jedan od uvjeta za posvajanje.


Sada se u kontekstu njezine nove želje za posvajanjem spominje njezin buran život koji se mijenja iz dana u dan. Osim njezinog učestalog mijenjanja partnera problem je što Malavijska sirotišta po pravilima ne posvajaju djecu izvan granica te države. Hoće li Madonni i ovaj put pomoći slava i novac, saznat ćemo u ponedjeljak kada je zakazan sastanak za potpisivanje papira.

A.M.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.