"Samo u Bosni": Halidov fan postao viralan zbog "patenta" kojim je snimao koncert

Screenshot: TikTok

DOSJETLJIVI obožavatelj Halida Bešlića pronašao je način kako da snimi savršen kadar pozornice na njegovom koncertu u sarajevskoj Zetri, a snimka njegovog "patenta" postala je viralna.

Tisuće ljudi iz Bosne i Hercegovine, ali i iz regije, prisustvovale su koncertu Halida Bešlića, a uslijed velike gužve, posebno na parteru u Zetri, mnogi nisu u potpunosti mogli vidjeti pjevača i pozornicu. U toj gužvi jedan obožavatelj krenuo je snimati pjevačev nastup, a kako bi dobio što bolju snimku, mobitel je zakačio na kišobran i digao ga u zrak.

@mutapcic_ajla #balkan #viral #foryoupage #fyp #sarajevo #foryou #fypシ ♬ original sound - Ajla Mutapcic

Snimka ovog izuma podijeljena je na TikToku, a odmah je osvojila simpatije korisnika društvene mreže. "Ovo ima samo u Bosni", "Bravo za patent za selfie štap", "Čovjek živi u 2089. godini", "IQ 5000", bili su samo neki od oduševljenih komentara korisnika TikToka.

Podsjetimo, Bešlić je u subotu održao spektakularan koncert u sarajevskoj Zetri, a publika je s njim uglas pjevala njegove najveće hitove. Gosti na koncertu bili su Nikolina Kovač, bend Divanhana te mlada Laura Marin - Španjolka koja je osvojila društvene mreže obradama balkanskih pjesama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.