Samo nju slušaju: Postoji samo jedna osoba kojoj Meghan i Harry vjeruju

Foto: Guliver Image/Getty Images

MEGHAN MARKLE našla se na udaru javnosti zbog ignoriranja i otpuštanja savjetnika, a sad je otkriveno da postoji samo jedna osoba čije savjete ona i princ Harry slušaju - njena majka Doria Ragland.

Kako otkrivaju insajderi iz palače, većina velikih odluka vojvode i vojvotkinje od Sussexa ima "Dorijin rukopis". Osim toga Doria je na najboljem putu da postane jedina Meghanina savjetnica.

Iako živi u Los Angelesu, Doria je česta posjetiteljica Windsora, a navodno je Meghan stalno zove telefonom kad joj trebaju savjeti oko brige za dijete, problema u palači ili načina života.

Neki tvrde da je upravo Doria otpustila jednu od tri dadilje koje su Meghan i Harry zaposlili da se brinu o malenom Archieju. 

"Ljudi misle da je Doria ta vesela i opuštena hipijevka jer je instruktorica joge. No poput svake majke, i ona je oštra kad treba zaštititi svoje dijete. Meghan je naslijedila svoju čeličnu odlučnost od majke, koja je jako uključena u njen život. Harry obožava Doriju i misli da je jako mudra. Ovih dana vojvoda i vojvotkinja nemaju povjerenja u puno ljudi, čak ni u članove svoje obitelji. Doria je jedna od posljednjih kojima se mogu obratiti i zato je jako utjecajna u njihovim životima", tvrdi izvor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.