Samantha iz Seksa i grada pozirala u donjem rublju i oduševila ljude: Ovo je savršeno

Foto: Instagram

Glumica Kim Cattrall zvijezda je nove kampanje brenda Skims, a pokazala je da je i u 67. godini života u vrhunskoj formi. Kim je za kampanju nosila tri kombinacije donjeg rublja za oblikovanje i haljina koje potpisuje njezina imenjakinja Kim Kardashian.

Bivša zvijezda Seksa i grada, nezaboravna Samantha, mnogima najomiljenija članica njujorške ženske četvorke iz HBO-ove serije, pokazala je kako izgleda u bodyju boje pijeska koji je istaknuo njezinu liniju, a imala je i najlonke boje kože te crne cipele visokih potpetica.

Kim, koja posljednjih godina živi na relaciji Vancouver-New York-London, odjenula je i dugu crnu haljinu s naramenicama. Osim nje, u ovoj kampanji sudjelovale su pjevačica Nelly Furtado, glumica i model Hari Nef, pjevačica i glumica Coco Jones i Lana Condor, youtuberica i glumica.

Reakcije pratitelja brenda na Instagramu jako su pozitivne, a mnoge je najviše oduševila baš Kim Cattrall. "Ovo je savršeno", napisala je jedna pratiteljica dok je druga dodala kako je angažman Kim "sjajan potez". "Kim je ikona i uvijek i zauvijek predivna", dodala je. Mnogi su konstatirali i da "Samantha Jones još uvijek ima ono nešto".

Početkom tjedna, Kim je predstavljena na stranicama brenda u crnoj haljini dugih rukava, a u videoisječku glumica je izjavila kako se u njihovoj odjeći osjeća "suludo sjajno", uz šarmantno namigivanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.