Sad ili nikada! Kako do najpovoljnijeg stana na tržištu?

Foto: Press

UKOLIKO baš sada tražite nekretnine u Hrvatskoj, a ponajprije stan s kojim biste riješili svoje stambeno pitanje (djelomice i s povoljnim krednim linijama u suradnji s Vladinom Agencijom za nekretnine - APN), svakako vam predlažemo da pretražite sve nekretnine, sve stanove, zemljišta.. u Hrvatskoj na jednom mjestu - tražilici nekretnina www.GoHome.hr!

Tražilica nekretnina u Hrvatskoj pretražuje u ovom momentu preko 350 000 nekretnina, a sve sto trebate je upisati što vam treba tj. koju nekretninu tražite kao npr. "stan u zagrebu do 60 m2 novi zagreb" , "stan u zagrebu pala cijena", "stan u zagrebu dubrava do 100 000€", "stan u samoboru povoljno", "stan u splitu do 150 000€", "stan Rijeka Srdoči dvosoban", "stan Šibenik pala cijena", "stan u okolici Dubrovnika" i sl.

Uz GoHome uštedite i vrijeme i novac, a sama tražilica dostupna je u još 5 zemalja - Italija - GoHome.it, Slovenija- GoHome.si, Češka - GoHome.cz, Srbija - GoHome.rs i BiH - GoHome.ba i idealna je platforma svim pravnim osobama za prodaju nekretnina kako našim građanima tako i svima u kojima je GoHome prisutan!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.