Sabina Ćedić piše kolumnu: Nisu mi trebali stariji frajer niti pornić niti redaljka s repkom



LUPINOVA muza, Sabina Ćedić, dobila je svoju kolumnu, koju će svakog tjedna objavljivati na jednoj internetskoj stranici, na kojoj će komentirati svijet poznatih i slavnih. Čitateljima se predstavila kao ambiciozna studentica pomaknutih životnih vrijednosti. U svojoj prvoj kolumni osvrnula se na svoje grudi, koje naravno nisu silikonske, a na televiziji ih je pokazala jer su lijepe, a i zabavno joj je igrati se s hrvatskim predrasudama.

"U ovoj kolumni pitam vas: di su mi silikoni? Moje sise nisu silikonske. Mislim da sise nisu sve što imam, a ostalo ću vam pokazati u narednim mjesecima", napisala je Sabina.

Nije joj to, kaže, donijelo unosne poslove i slavu, ali u toj poziciji su, izjavila je, svi hrvatski celebrityji, koji su odreda siromašni kao crkveni miševi. Mali dio njih je bogat, a oni koji to jesu, primjećuje Sabina, do novca dođu udajom za nekog imućnijeg. Očito je u tome tajna medijskog eksponiranja brojnih slavnih!

I iako vjerojatno nije imala namjeru nikoga podcijeniti, Sabina je pred kraj prve kolumne napisala: "Možda nisam Severina, Nives Celzijus, Dolores, ali sam Sabina koja nije trebala redaljku sa cijelom repkom (nogometnom ekipom), niti trideset godina prestarog frajera i nije mi trebao pornić, već sam samo skinula majicu u Red Carpetu i za nekih dva tjedna postala sam ime za koju zna svaki Hrvat i čak poneka Hrvatica." Nakon ovako sočnog starta, ne sumnjamo da će se broj onih koji će znati za "zečicu" Sabinu povećati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.