Sabina Ćedić nakon verbalnog vrijeđanja fizički napala "kurvu s kojom ju je prevario dečko"

BIVŠA voditeljica Golih vijesti, Sabina Ćedić, ponovno napada. Naime, iako je prošli put samo verbalno putem Facebooka izvrijeđala suparnicu Ines, Sabina se ovaj put i fizički obračunala s djevojkom koja joj je navodno otela dečka. U društvu Ante Gotovca te dečka, Sabina se zabavljala u jednom narodnjačkom klubu sve dok joj zabavu nije pokvarila Ines, koja je navodno skakutala oko njezinog dečka.

Nakon nekoliko upozorenja Sabina je fizički napala suparnicu, opalivši joj šamar. Na cijelu situaciju reagirali su izbacivači koji su starletu i njezino raznoliko društvo izbacili iz kluba. Ipak, to nije oneraspoložilo Sabinu jer se, kako tvrdi, te večeri pomirila s Antom Gotovcem, a to je prema njezinom mišljenju ipak najbitnije.



Ipak, njezino pomirenje s kontroverznim Gotovcem naljutilo je Simonu i njezinu majku Tamaru Trpkov koje smatraju da je Sabina dvolična. "Ti stvarno nemaš karaktera. Malo se upucavaš Anti pa onda Simoni. Molim te izbjegavaj nas u širokom luku, drži se ti Gotovca", poručila joj je Simonina majka putem Facebooka, glavnog izvora prljavih i sočnih informacija.

"Žena prvenstveno treba biti dama"

Podsjetimo, Sabina je nedavno na Facebook profilu uputila niz uvreda Ines, rastavljenoj majci dvoje djece s kojom ju je prevario tadašnji dečko. "Evo broja od kurve s kojom me dečko prevario... Sad je naravno bivši.. Ako vam je dosadno, zovite je, vrijeđajte je... Ili, ako možda ponudite novce možda i pristane za seks... To joj je najbolja struka... Inače, ona je bivša jebaljka od Ante Gotovca", napisala je tada Sabina koja nam je kasnije u razgovoru otkrila da nije agresivna.

"Žena prvenstveno treba biti dama. Nikad se nisam prijetila nikome, ne pada mi to na pamet", rekla nam je Sabina koja je pokazala upravo suprotno s obzirom da njezini statusi na Facebooku te tučnjava u narodnjačkom klubu ne zvuče nimalo damski.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.