S televizije otkrili zašto je Joksimovićeva žena dobila otkaz, ona se odmah oglasila

Foto: Instagram

JOVANA JOKSIMOVIĆ i njen kolega Srđan Predojević iznenada su prekinuli suradnju s TV Prvom, a o razlogu prekida danas se službeno oglasila spomenuta televizija.

"Prva televizija je odlučila okončati suradnju s Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem zbog nepoštivanja radnih obveza", stoji u priopćenju.

Jovana je ubrzo podijelila to priopćenje na svom profilu.

"Kakva televizija, takva i objava", napisala je voditeljica. 

Njen kolega Srđan, prema pisanju srpskih medija, jutros je pokušao ući u prostorije TV Prve, ali mu to navodno nije dozvoljeno. 

Podsjećamo, nedavno je izvor ispričao da se prije ljetne pauze često događalo da Jovana ne ustane na vrijeme i kasni u emisiju. To je Srđanu počelo smetati pa je kompromis pronađen u tome da jedan dan jutarnji program vodi on, a drugi ona.

Prije nekoliko mjeseci Jovana se nije na vrijeme pojavila u studiju, a kako nije odgovarala na pozive produkcije, jutarnji program je počeo bez najave voditelja i izmjenjivanjem priloga sve dok se ona nije pojavila.

Šuška se da će se voditeljski par nakon otkaza vratiti na RTS ili idu na K1 čiji je većinski vlasnik, s udjelom od 80 posto, Jovanin suprug Željko Joksimović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.