S curom napravio test DNK, otkrili nešto toliko šokantno da ga je odmah ostavila

Ilustracija: Youtube

JEDAN je mladi par iz zabave odlučio napraviti test DNK, a ono što su doznali bilo je toliko šokantno da je sve završilo prekidom. 

26-godišnjak je svoju priču podijelio na Redditu i otkrio mračnu obiteljsku tajnu koja je nakon ovog testa izašla na vidjelo. 

"Prije otprilike mjesec dana moja cura i ja smo iz šale odlučili napraviti test DNK koji smo naručili na internetu i super smo se zabavljali dok nismo otkrili nešto što je na kraju rezultiralo time da me ona ostavi. Naime, u mom smo obiteljskom stablu otkrili serijskog ubojicu", priznao je. 

Zgrožen ovim saznanjem, raspitao se kod članova obitelji jesu li znali za to, a oni su mu potvrdili da jesu, no da su tu obiteljsku tajnu brižno skrivali.

Njegova je djevojka također bila prilično uznemirena nakon tog otkrića, ali je, tvrdi, mislio da će je proći. Pokazalo se da ipak nije tako. 

"Prekinula je sa mnom jer se ne može nositi s činjenicom da sam u rodu sa serijskim ubojicom. Rekla mi je da me voli, no da me drugačije gleda zbog krvnog srodstva s nekim tko je očito zao", ispričao je i zamolio ekipu na Redditu za savjet kako da je ponovno osvoji. 

Većina ljudi mu je savjetovala da je ne pokušava ponovno osvajati ako je to bio razlog njihovog prekida. 

"Ili je čekala neki izgovor da to napravi ili je jednostavno kreten. U oba slučaja, bolje ti je bez nje", zaključio je jedan korisnik. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.