Romanse u HTZ kući: Duje i Maja kao vukodlak i vampirica, a Kim i Vilibald si posuđuju gumice

DESETAK mladih natjecatelja HTZ kuće prilično su se zbližili i već su se počele nazirati neke romanse među njima. Najočitija je ona između Duje i Maje koju je vrckavi Dalmatinac dao nagovijestiti u današnjem Exkluzivu. "Mi smo malo bolji prijatelji koji se kad nema nikog oko nas, pretvaraju u nešto drugo. Ja u vukodlaka, a ona u vampiricu", rekao nam je odlično raspoloženi Duje. "Maja i ja imamo takvu ljubavnu avanturu da ne biste vjerovali", priča nam on uz smijeh.

"Ima trenutaka kad smo sami i onda razgovaramo o svemu što ne znači da se diramo i ljubimo"

Maja je bila suzdržanija u komentarima kad smo je pitali za to, ali je dala naslutiti da postoji određena privrženosti između njih. "Duje mi je simpatičan i drag, ali još ne postoji neka ljubav između nas", rekla nam je simpatična Maja, naglašavajući da ne želi isključiti mogućnost veze, jer "nikad se ne zna". "Svi vide da se družimo. Ima trenutaka kad smo sami i onda razgovaramo o svemu što ne znači da se diramo u ljubimo. Samo pričamo i upoznajemo se", kaže mlada natjecateljica. Maja priznaje da ima tremu uoči sutrašnjeg nastupa, ali je to ne ometa u pripremama. Kaže da je pripremila scenski nastup s koreografijom kao i prošli put, ali u detalje nije ulazila.

"Malo su privrženiji jedno drugom"

Prokomentirala nam je i šuškanja da postoje određene ljubavne iskrice između Helene i Juraja. "Oni se puno druže, zbog bendova koje imaju, ali Helena ima dečka. Ispada da ima nešto među njima, ali tako samo izgleda. Malo su privrženiji jedno drugom, to je sve", komentira nam Maja.

"Postoje simpatije među njima, posuđuju gumice jedno drugom"

Duje kaže da se Helena i Juraj odlično slažu, ali smatra da tu nema ljubavi, jer Helena ima dečka. Za Kim i Vilibalda, Duje kaže da se "slažu ko puzzle". "Oni se vole. Postoje simpatije među njima, posuđuju gumice jedno drugom, igraju Pictionary kad su sami...", nabraja nam vrckavi pjevač.

Duje najavljuje da će se u sutrašnjem nastupu, na radost brojnih obožavateljica "skinuti gol". Nada se da će mu to donijeti još više obožavateljica. "To mi je koreografija, tipa Let 3, u stilu njihovog svlačenja. Izbacivanje čepova će biti možda na kraju", rekao nam je Duje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.