Rita Ora čudnim outfitom privlačila poglede na crvenom tepihu

Foto: Instagram

RITA ORA privukla je puno pažnje na britanskoj gali, a ponajviše zbog neobičnog outfita u kojem se pojavila na crvenom tepihu.

Britanska pjevačica rođena u Prištini stigla je na radio galu Capital FM Jingle Bell Ball u Londonu u poprilično hrabrom izdanju, s crnim i ružičastim uzorcima i "zavezana" u veliku mašnu.

Embed from Getty Images

Inače, outfit 28-godišnje pjevačice dio je proljetne kolekcije Moschina dok je frizuru nosila inspirirana stilom Marilyn Monroe, pišu britanski mediji. Iako su ga neki prozvali bizarnim, izgled pop zvijezde nije najkontroverzniji u posljednje vrijeme.

Embed from Getty Images

Prošle godine, Rita Ora sve je zbunila kad se na dodjeli nagrada MTV Europe Music Awards pojavila u - ogrtaču, a i inače je poznata po poprilično hrabrim kombinacijama.

Embed from Getty Images

No da se nije zaboravila presvući u "stvarnu odjeću", dokazuju drugi dodaci tog izdanja - dijamantni nakit vrijedan više od 10 milijuna dolara. Stoga, njezin novi izgled, iako je mnoge iznenadio, malo koga je šokirao.

Inače, pjevačica je odnedavno navodno ponovo zaljubljena, a u vezi je s Andrewom Garfieldom, glumcu najpoznatijem po ulogama u Spider-Manu, Društvenoj mreži i Gibsonovom Hacksaw Ridgeu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.