Rina potpuno krvava, Alen plače kao dijete: Što se to događa u "horor" sobi BB-a?

Screenshot: RTL

TAJNA soba zvana Kocka u Big Brother kući mjesto je na kojem stanari doživljavaju ugodne trenutke, no svima onima koji ne znaju što je unutra priređuje traume.

Tako je i na Rinu došao red da uđe u Tajnu sobu, a tamo joj je bilo zaista "strašno" – uživala je gola dok su je masirale dvije djevojke, a zatim je dobila i kozmetički tretman lica, prenosi RTL. Naravno, dobila je i tajni zadatak da uvjeri sve ostale ukućane da je unutra nešto zaista strašno. Zato se namazala "krvlju" i izašla pred njih kao da je ispala iz horor filma. Svi su je gledali u nevjerici i čudu, a njihov strah od Tajne sobe sve se više produbljivao.

Kada je vidno uplašeni Alen ušao u Kocku, nije znao da ga čeka najemotivniji trenutak koji je dosad doživio u showu. Big Brother mu je u Tajnu sobu doveo njegovog psa Coopera, a Alen je briznuo u plač čim ga je vidio. Nije se znalo tko je od njih dvoje sretniji. "On mi je sve. On i zaručnica su mi sve!", otkrio je Alen u Ispovjedaonici razloge svoje reakcije.

Alenu nije bilo teško odglumiti da je unutra nešto strašno jer nije prestao plakati ni kada je izašao, piše RTL. Šokirani sustanari su ga tješili misleći da se unutra događa nešto zaista strašno, no nisu znali da su to samo suze radosnice.
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.